Församlingens årsmöte 2007

2007-11-07

Åren går, är en ibland sliten klyscha. Och i Mariakyrkans församling är det en hel del år att hålla reda på.
Den 1 sept började ett nytt verksamhetsår, och snart går vi in i advent, och det nya kyrkoåret. Och slutligen - när nyårsklockorna ringer - får vi skriva det nya årtalet 2008.
Söndagen den 28 okt hölls årsmöte med anledning av det nyligen avslutade verksamhetsåret.
Mötet inleddes med predikan av pastor Jörgen Ånfors.
Verksamhetsberättelsen för det gångna verksamhetsåret kan du läsa här
Och de antagna riktlinjerna för det nya verksamhetsåret hittar du här
Till ordförande omvaldes Ragna Blomberg. Övriga styrelseledamöter är Lena Adem, Torgerd Jansson, Lars Panzar, Lars Liljegren, Birgitta Isacson, Martin Poyser, Roger Östlund och Leifgunner Wågenberg.

Ett stort antal funktionärer för olika uppgifter valdes innan det blev dags att konstatera att det varit ett årsmöte i positiv anda, som gör att vi kan se fram mot ett intressant och spännande år i vårt arbete att sprida det glada budskapet i katrineholmstrakten.

Arne Svensson