Gospelkören reste till Sandviken

2009-03-12

Anna-Sara Thörnberg berättar:
Vid 17.00 tiden på fredagen den 6 februari samlades alla i kören utanför Mariakyrkan och väntade på bussen. Bussen kom och vi började packa in all vår packning. Vi hade med oss en hel del. Bussresan tog ungefär 3 ½ timme. När vi var framme blev vi bjudna på fika av Kanalkyrkan. I Kanalkyrkan bodde vi under hela helgen.

Lördag Tidig uppstigning. Vid 08.00 tiden var det frukost och sen packade halva kören ihop sin skidutrustning och åkte till Kungsberget, Sandvikens skidanläggning. Vi som var hemma bla pluggade, var ute och gick och spelade Guitar Hero. Senare på kvällen samlades hela deras distrikt för att ha en gemensam baddag i Sandvikens ävetyrsbad. Där deltog också vi. Efter ca 3 timmar begav sig alla ungdomar till kyrkan där vi bjöd till Konsert. Lagom trötta sångare var det som stod på scenen. Inte så konstigt…

Söndag: Tidigt uppstigning även denna dag. Kl 11.00 stod vi och sjöng på gudstjänsten. Efter gudstjänsten blev vi bjudna på fika och sen var det bara att börja packa in allting i bussen för att kunna åka hem. Vi blev ständigt påminda om hur många gånger våran kör har varit i Sandviken. 8 år blev det i år, så man kan ju lätt säga att det är lite av en tradition.

Anna-Sara